Uslovi korišćenja

USLOVI KUPOVINE
Na osnovu odredbe čl.13. i čl.27. Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 62/2014) Modena Duo Doo,svoje potrošače koji robu kupuju putem internet sajta www.sensi.rs.

 

O B A V E Š T A V A

 

- da se prodaja robe putem internet sajta www.sensi.rs obavlja u okviru registrovane delatnosti privrednog društva Modena Duo Doo, matični broj:20403381, PIB: 105517139.

- da roba koja se prodaje putem internet sajta www.sensi.rs poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom koja je definisana u Deklaraciji;

- da se saobraznost robe ugovoru ISKLJUČIVO utvrđuje prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano pripadajućom Deklaracijom; - da je prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal;

- da je usluga isporuke robe besplatna za sve iznose iznad 1500,00 dinara na teritoriji Srbiji,.

- da se mogućnost kupovine robe uz posebne cenovne pogodnosti i∕ili uz posebne prodajne podsticaje (akcijska prodaja), obavlja u skladu sa uslovima koji su objavljeni na internet sajtu www.sensi.rs

- da potrošač robu koju kupuje putem internet sajta www.sensi.rs može platiti pouzećem gotovinski u trenutku isporuke, uplatnicom preko računa banke, kao i istaknutim platnim karticama u trenutku kupovine na sajtu.

- da potrošač prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster POTVRDI preuzima obavezu plaćanja naručene robe;

- da u slučaju prijema robe potrošač ustanovi da veličina nije odgovarajuća, potrošač ima pravo da artikal zameni za drugu veličinu na način koji je definisan za robu kupljenu putem ONLINE prodavnice, koji se može pronaći ovde.

- da u slučaju prijema robe potrošač ustanovi da artikal želi da zameni za drugi artikal, koji može biti veće, manje ili iste cenovne kategorije od predhodno poručenog, potrošač može zameniti artikal na način koji je definisan za robu kupljenu putem ONLINE prodavnice ovde.

- da u slučaju prijema robe potrošač isti ne želi da zadrži, ima pravo na raskid ugovora i povraćaj sredstava u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu, na način koji je definisan za robu kupljenu putem ONLINE prodavnice, koji se može pronaći ovde 

- U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja,Modena Duo Doo – Prodavac je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartici,Ili direktno sa racuna preduzeca.

- da za robu koja je poručena putem ONLINE prodavnice potrošač ima pravo da uz račun/otpremnicu priloži reklamaciju na već korišćen proizvod, na način koji je definisan za robu kupljenu putem ONLINE prodavnice, koji se može pronaći ovde.
 

Izjava o zaštiti privatnosti
U ime Modena Duo Doo(Prodavac) obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se odjave sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Modena Duo Doo su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti.

 

Modena Duo Doo se zalaže za očuvanje principa privatnosti u prikupljanju, korišćenju i zaštiti korisničkih informacija. U skladu sa ovim načelima Modena Duo Doo:

Dostavlja obaveštenja korisnicima po ustaljenoj praksi.
Omogućava izbor na koji način će se podaci koristiti u marketinške svrhe.
Obezbeđuje mogućnost ažuriranja ili promene podataka.
Ograničava dostupnost vaših informacija.
Omogućava kontakt u vezi pitanja koja su vezana za zaštitu privatnosti.
 

Modena Duo Doo veoma ceni odnos koji ima sa svojim kupcima i odgovorno je posvećen upravljanju informacijama o korisnicima. Velika pažnja je usmerena ka čuvanju ličnih informacija, u skladu sa postojećim zakonima o privatnosti i u skladu sa internim standardima i praksom.
 

Polisa zaštite privatnosti Modena Duo Doo
Ova polisa opisuje informacije i praksu u zaštiti privatnosti koja se primenjuje u maloprodajnim objektima Modena Duo Doo-, Web prodavnici www.sensi.rs i svim drugim lokacijama, prilikama i dešavanjima na kojima se prikupljaju informacije od strane Modena Duo DOO. Kada nam prosledite Vaše lične informacije, pristajete na praksu korišćenja informacija na način kako je to opisano u ovoj polisi.

 

Tipovi obaveštenja korisnicima

Oglasi
Lifleti
Newsletteri
Poštanska pisma
Katalozi
Telefonski pozivi
 

Tipovi prikupljanih informacija

 

Informacije koje Modena Duo Doo može prikupljati su:

 

Vaše kontakt informacije (ime, prezime, poštanska i e-mail adresa, broj telefona)
Informacije za naplatu i isporuku (broj kreditne kartice, adresa za isporuku)
Informacije ličnog izbora (lista željenih proizvoda, komentari o ponuđenim proizvodima)
 

Prikupljanje informacija

 

U toku kupovine ili tokom korišćenja naših servisa ili usluga, možemo Vam zatražiti Vaše lične informacije. To se može desiti u sledećim slučajevima:

prilikom online registracije korisničkog naloga
pri kupovini proizvoda
korišćenjem nekog servisa ili usluge
pri dostavi ili instalaciji proizvoda ili servisa
učestvovanjem u nagradnim igrama, poklonima, anketama i istraživanjima
uspostavljanjem kontakta preko Web stranica ili direktno u Modena Duo Doo prodavnicama
učestvovanjem u drugim aktivnostima
 

Korišćenje informacija

 

Prikupljene informacije se koriste u sledećim slučajevima:

popunjavanje formi u zahtevima za proizvodima, servisima ili informacijama
obezbeđivanje i pružanje korisničkih servisa
organizacija i administracija nagradnih igara, poklona, anketa i istraživanja
ponuda novih proizvoda i servisa
poboljšanje efektivnosti naše Web stranice, marketinških aktivnosti, servisa i ponude
sprovođenje istraživanja i analiza
slanje informacija u marketinške svrhe
obavljanje drugih poslovnih aktivnosti
 

Prikupljanje informacije o drugim osobama ili od drugih osoba

 

Ukoliko nam dostavite informaciju o drugim osobama ili ako druge osobe dostave informacije o Vama, iste će biti korišćene striktno u svrhe za koje su i dostavljene. Kao primer ovog tipa informacija možemo da navedemo adresu prijatelja na koju će biti dostavljena porudžbina ili preko nekih drugih opcija.

 

Prosleđivanje ličnih informacija

 

Modena Duo Doo ne prodaje i ne iznajmljuje Vaše lične podatke trećim licima.

Modena Duo Doo može imati potrebu da prosledi informacije određenim trećim licima, kao što su naš call centar, franšizne prodavnice, ovlašćeni servis ili drugi predstavnici koji nastupaju u naše ime. Ova akcija može biti preduzeta u sledećim slučajevima:

ispunjavanje korisničkih porudžbina
slanje marketinških obaveštenja
dostavljanje paketa
servisiranje proizvoda
održavanje članskog kluba
sprovođenje istraživanja, analiza ili drugih upita
slanje regularnih poštanskih ili elektronskih poruka
procesiranje plaćanja putem kreditnih kartica
Treća lica, sa kojima Modena Duo Doo ima ugovor su ovlašćena da prosleđene informacije koriste isključivo u svrhe za koje su unajmljena. Kao deo ugovora sa njima, u obavezi su da slede pravila privatnosti koja smo im prosledili i da preduzmu razumne mere predostrožnosti kako bi obezbedili sigurnost Vaših ličnih podataka.

 

Modena Duo Doo će eventualno biti prinuđena da prosledi lične podatke validnim sudskim vlastima, po sudskom pozivu, sudskim istražiteljima ili drugačije kako je propisano zakonom. Takođe, zadržavamo pravo da prijavimo istražnim organima aktivnosti za koje smatramo da su nezakonske.Modena Duo Doo može proslediti određene lične podatke u slučaju da verujemo da je taj postupak razumno potreban kako bi se zaštitila prava, svojina i sigurnost drugih i nas samih. Isto tako lični podaci se mogu proslediti u slučaju korporacijske prodaje, integrisanja, akvizicije, raspuštanja ili nekog sličnog događaja.

 

Mogućnost neprihvatanja marketinških aktivnosti

 

Jednom kada prikupimo vaše podatke, možemo Vam poslati marketinška obaveštenja koja sadrže povoljne ponude, promocije, prodajne akcije i ostale sadržaje. U svakom trenutku imate opciju neprihvatanja budućih marketinških obaveštenja Modena Duo Doo.

 

Obezbeđivanje sigurnosti za lične podatke

 

Bilo da kupujete putem Interneta ili u našim prodavnicama, primenjuju se mere bezbednosti i razumne predostrožnosti kako bi se sprečio gubitak, zloupotreba i neovlašćeni pristup Vašim ličnim podacima koji su pod našom kontrolom. Modena Duo Doo ne može da osigura ili garantuje sigurnost bilo kog podatka koji se prosleđuje putem elektronske pošte, tako da to radite na sopstvenu odgovornost.

 

S obzirom da je sigurnost Vaših ličnih podataka visok prioritet, preduzet je određen broj akcija kako bi omogućio pouzdan, tačan i siguran transfer podataka. Web stranice www.sensi.rs  koriste tehnologiju enkripcije, kao što je Secure Sockets Layer (SSL), kako bi se zaštitili Vaši lični podaci tokom transfera podataka. SSL vrši enkripciju podataka iz porudžbine, kao što su Vaše ime, prezime, adresa i broj kreditne kartice.

 

Kako bi podigli nivo sigurnosti, prilikom kreiranja korisničkog naloga na našim Web stranicama, potrebno je da odaberete ličnu šifru koja bi trebalo da sadrži od 6 do 30 slovnih karaktera, uključujući kombinaciju i slova i brojeva. Lično ste odgovorni za očuvanje tajnovitosti vaše šifre ili podataka o korisničkom nalogu.

 

Korišćenje Internet kolačića (Cookies), ostalih tehnologija i trećih lica za prikupljanje podataka
Internet kolačić je mala datoteka koju Web stranica ili e-mail poruka šalje Vašem Internet čitaču, koji ga onda može sačuvati na Vašem hard disku. Naše Web stranice i e-mail poruke koriste Internet kolačiće kako bi maksimalno personalizovali proceduru kupovine na našim Web stranicama. Kolačić simulira neprekidnu konekciju. Oni omogućavaju čuvanje informacija o Vašim podešavanjima i sesijama i dozvoljava pristup Web stranicama bez ponovne personalizacije.

 

Web čitač (browser) se može podesiti da ne prihvata Internet kolačiće. U tom slučaju ćete biti u mogućnosti da gledate naše Web stranice, ali nećete moći da kreirate korisnički nalog ili da napravite porudžbinu.

 

Naš Web server automatski sakuplja informacije kao što su adresa (URL) Web stranice sa koje ste došli, koje stranice ste posetili na našoj Internet prezentaciji, koji Web čitač koristite za pregled naših Web stranica i ostale statističke podatke koji nam pomažu da znamo kako posetioci koriste naše Web stranice.

 

Web stranice www.sensi.rs koriste servise koje obezbeđuju treća lica i koja u naše ime, putem Interneta, analiziraju saobraćaj i posećenost naših Web stranica. Na taj način mogu biti prikupljane anonimne informacije o Vašim posetama našim Web stranicama i Vašoj interakciji sa našim oglašavanjima. Za te potrebe se mogu koristiti tehnologije slične onima koje smo opisali u prethodnim pasusima, kako bi se izmerila efikasnost oglašavanja i e-mailova.

 

Ažuriranje ličnih podataka
Modena Duo Doo, želi da Vaši lični podaci budu tačni i kompletni. Obezbedili smo nekoliko različitih metoda za ažuriranje istih.

 

Ako ste kreirali korisnički nalog na www.sensi.rs web stranici, možete ažurirati Vaše podatke nakon prijave.

 

Sakupljanje informacija o deci
Modena Duo Doo neće svesno ili namerno prikupljati lične podatke putem Interneta od dece koja su mlađa od 13 godina. Zalažemo se za zaštitu prava dece! Kontakt Ukoliko imate pitanja ili pritužbe koje se tiču privatnosti i sigurnosti Vaših podataka, ili ukoliko imate saznanja ili sumnju o narušavanju privatnosti ili sigurnosti, molimo Vas da nas kontaktirate.

 

Kontakt podaci
Modena Duo Doo

Adresa: Belmaks Centar
Autoput za Zagreb br.20 lok 5-39
11080 Beograd-Zemun

E-mail: modenaduo@mts.rs

Telefon: +381 64 987 2 456 

PIB: 105517139

Matični broj: 20403381

Zaštita poverljivih podataka o transakciji
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.